Informatie over de Topicpresentaties van het SEMINAR ASSET MANAGEMENT CONTROL nu direct in .pdf beschikbaar via “Partners en Presentaties 2010”.


photos/DSC02306JST.jpg
photos/DSC003321.jpg
photos/DSC001771.jpg

Donderdagochtend (vanaf 8.00 uur staat de koffie klaar) begint het presentatieprogramma met drie key-notes van respectievelijk; GenMaj. Guy Clément (Belgische Defensie), Sjoerd Vollebregt (CEO Stork) en SBN Klaas Visser (NL Defensie Materieel Organisatie). De 24 middagpresentaties worden gehouden van 12.00 uur – 16.00 uur in 8 parallelsessies van 3 presentaties naast elkaar. Om hierbij een betere keus te maken welke u wel of niet wilt gaan volgen zijn dit jaar voor het eerst de samenvattingen aangevuld met een zgn. focusdiagram zodat u in één oogopslag kunt zien of inhoud van de presentatie ook overeenkomt met uw interesse/focus. De topic informatieformulieren zullen tevens worden opgenomen in het programmaboek, wat tijdens het Seminar aan de bezoekers wordt uitgereikt. Ook is er altijd de mogelijkheid de stands van de Partners te bezoeken voor specifieke vragen.  

Verdere informatie over het Seminar en inschrijven kan via de site www.amccentre.nl. Er is dit jaar gekozen om ook de inschrijvingen vanuit defensie via deze inschrijving centraal te laten verlopen. 

Woensdag 27 oktober is een relationele dag, waarvoor nog beperkt plaatsen beschikbaar zijn. Gaarne alvorens hiervoor in te schrijven contact opnemen met info@amccentre.nl Het relationele woensdagmiddag/avond programma bestaat uit een rondleiding/rondvaart Noord-Zuid lijn, een speerpuntendebat en een diner met wisselende tafelschikking.  

Organisatie en Partners:

AMC Centre
AMC MSc Alumnivereniging (IMS)
Asset Management Control Tools & Training
Associatie Technologie Overdracht
BlueCielo ECM Solutions
CMS Asset Management
Copernicos Groep
D OWES
Defensie Materieel Organisatie
Delta Pi
DMO Marinebedrijf
Gordian Logistic Experts
Hogeschool Utrecht
Hogeschool Zeeland
Improvia
IMS
Imtech
Infor Global Solutions
Iter Fidelis
Koninklijke Marine
Material Resources Belgische Defensie
NedTrain Fleet-Services
NVDO
OAM Consultancy
Rijkswaterstaat
Sigmax
Stork
Tedopres
Thales Nederland
Stratelligence Decision Support
Verebus Engineering
VolkerRail
Wireless Gravity
World Class Maintenance

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre