KICKOFF 17 MEI IMPULS VOOR PROGRAMMA SEMINAR AMC 27 EN 28 OKTOBER (AMSTERDAM).


photos/ECA3.jpg
photos/Vollebregt-stork-0391111.jpg
Drs Sjoerd Vollebregt
photos/KlaasVisser41.jpg
Schout bij Nacht ir. Klaas Visser

Marine Etablissement Amsterdam – 17 mei vond de kickoff plaats van het Seminar Asset Management Control 2010 op het Marine Etablissement Amsterdam, waar ook het Seminar zelf, op woensdag 27 en donderdag 28 oktober, zal plaatsvinden.

 De Partners van het Seminar AMC ontmoetten elkaar op de maandagochtend in Amsterdam, evalueerden het Seminar AMC 2009 en blikten vooruit naar het komende Seminar AMC, waarvan het thema dit jaar is  “grip op meer met minder”. Ook werd bekend gemaakt, dat er op de eerste dag per rondvaartboot een excursie langs de Noord-Zuid lijn zal plaatsvinden. Dit als ‘opwarmer’ voor het traditionele speerpuntendebat en captains diner, waarmee deze dag wordt afgesloten. Voor deze eerste dag is een beperkte deelname mogelijk en de asset owners en  partners, zullen hierbij voorrang krijgen om deel te nemen.

Voor de tweede dag donderdag 28 oktober, de zogenaamde ‘presentatiedag’ is op basis van de ‘AMC 2010 MEER met MINDER Catalogus’, een eerste aanzet gemaakt voor de 21 presentaties die ’s middags in 7 parallelsessies zullen worden gehouden. Veel partners van het seminar zullen een parallelpresentatie verzorgen. Dit grote en kwalitatief hoge, aanbod garandeert ook nu weer dat bezoekers die presentaties kunnen selecteren, die het best aansluiten bij hun belangstelling.
De organisatie is verheugd te kunnen melden dat, naast SBN Klaas Visser, Directeur Wapensystemen Defensie, ook Sjoerd Vollebregt, CEO Stork, een keynote presentatie zal verzorgen. Voor informatie en deelname: http://seminars.amccentre.nl.

De Partners Seminar AMC 2010 tot nu toe zijn: 

Wireless Gravity

World Class Maintenance

VolkerRail

Verebus engineering

Thales

Tedopres International

Stratelligence decision support

Stork Technical Services

Sigmax

Rijkswaterstaat

OAM Consultancy

NVDO

NedTrain

Iter Fidelis

Infor Global Solutions

Imtech

International Masters School

ImProvia

Gordian Logistic Experts

Defensie Materieel Organisatie

Delta Pi

D OWES / ATO

Copernicos groep

CMS Asset Management

Bluecielo ECM Solutions

AMC Tools & Training

AMC Centre

Alumni MSc AMC

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre