Martijn Pronk en Marc Jongen nu ook Master of Science in Asset Management Control


photos/DSC01173.jpg
photos/DSC01147.jpg
Martijn Pronk
photos/DSC01220.jpg
photos/DSC01194.jpg
Marc Jongen

Den Helder – Martijn Pronk en Marc Jongen hebben de lessen van de AMC Master Course in Den Helder gevolgd en afgelopen vrijdag hebben zij beiden hun thesis eindpresentatie uitgesproken bij het Marinebedrijf op de Nieuwe Haven te Den Helder. Hiermee zijn er nu precies 10 studenten van de AMC MSc opleiding die hun studie met een MSc diploma hebben afgesloten. 

De titels van de Master Theses van respectievelijk Martijn Pronk en Marc Jongen zijn:

“Optimal use of functional system tests of capital assets after maintenance”

“Cost-effectiveness of remote online condition monitoring”

Martijn Pronk was ingeschreven bij het eerste cohort, wat vanuit het Marinebedrijf is opgestart. Martijn is werkzaam bij de afdeling Engineering Onderwatersystemen en werd begeleid door het hoofd van zijn afdeling Wim Polle MSc en door ir. Michel Kuijer (docent MSc AMC). Na afronding van de modules heeft de studie van Martijn een lange periode stil gelegen.Begin dit jaar pakte Martijn de studie weer met frisse moed op en heeft hij op voortvarende wijze zijn thesis uitgewerkt. Zijn verfrissende eindpresentatie verraste dan ook menig toehoorder.

LTZT 2OC Marc Jongen, is momenteel gestationeerd in Den Haag, waar hij werkt bij de technische dienst voor de afdeling Toezicht Defensie Leveranciers. Echter zijn afstuderen werd nog begeleid vanuit zijn voorgaande plaatsing in Den Helder. Hij werd ondersteund door LTZT 1 Harry Lijzenga. Vanuit de opleiding werd hij begeleid door Ir. Peter Bakker, directeur van Delta PI. Met het behalen van zijn diploma plaatste Marc zich als tiende op de lijst van MSc’s in AMC. Ook dit is een mijlpaal voor de jonge AMC Alumnivereniging, waar  Marc ook actief is als bestuurslid.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre