27 augustus 2009: Asset Management Control seminar te Santiago, Chili.


photos/seminarioamc.unab.cl.jpg
Seminar AMC UNAB, Chili
photos/Key-note Speakers.jpg
Key-note Speakers
photos/Scorpene Context Analysis Report.jpg
Scorpene Context Analysis Report
photos/AMC MSc cohort 5 de Chile.jpg
AMC MSc Cohort 5, te Chili

Voorafgaand aan het  seminar AMC 2009, 28 en 29 oktober te Amsterdam, wordt op donderdag 27 augustus 2009, een eendaags AMC seminar in Chili gehouden. De universiteit Andres Bello (UNAB) staat garant voor de organisatie van deze AMC-dag, die zal plaatsvinden in Santiago.

Samen met Professor Arthur Partarrieu van de UNAB verzorgen onze Nederlandse AMC MSc docenten; Peter Van Gestel en Peter Bakker, een groot gedeelte van het programma.
Peter Van Gestel en Peter Bakker, beide van Delta-Pi, zijn in Chili om de zesde en laatste lesperiode  te verzorgen voor de 20 studenten tellende Chileense MSc AMC klas. Dit cohort, van de opleiding Master of Science in AMC, wordt geheel verzorgd door de Hogeschool Zeeland en het AMC Centre, in samenwerking met de Universiteit Andres Bello. De lessen worden gegeven op de UNAB locatie in Vina del Mar, Chili.
Peter Van Gestel en Peter Bakker verzorgen de modules; System Support, Life Cycle Cost Budgeting en Contract Management.

Vergelijkbaar met het AMC Seminar te Amsterdam, zullen de studenten van de Master Course AMC de presentaties van hun docenten volgen. Daarnaast zullen de studenten ook een gedeelte van het programma verzorgen, waarbij zij met name zullen ingaan op het nut van de opleiding voor hun dagelijkse werkzaamheden als Asset Manager.

De UNAB hoopt met dit seminar ook AMC interesse bij het Chileense bedrijfsleven te wekken om in het volgende cohort, gepland in 2010-11, een meer evenwichtige verdeling van studenten te verkrijgen van zowel de civiele markt als vanuit defensie. Het lopende cohort bestaat namelijk voor 80% uit officieren vanuit de Chileense Marine.
Voor meer informatie over de AMC opleiding kijk op: http://academy.amccentre.nl.

Meer informatie over het Seminar: http://seminarioamc.unab.cl/

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre