Wind Farm Logistics (WFL) als AMC specialisatie nu ook fysiek geland op de SMU


photos/DSC_0049.jpg
photos/DSC_0066.jpg
photos/P51500332.jpg
photos/DSC_0070.jpg


Vice-president, Professor Dr Yang Wanfeng en Ad Rozemond onthulden 15 mei jl. de plaquette van het Sino-Dutch WFL project, wat prominent is opgehangen bij de ingang van de Logistics Engineering faculteit van de Shanghai Maritime University (SMU). Het Sino-Dutch WFL project is door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondergebracht bij het AMC Centre.

Het AMC Centre creëert hiermee mogelijkheden voor internationaal onderwijs op WFL/AMC gebied en daarmee samenhangende business to business projecten.

Dit jaar, een jaar van ontwikkeling en implementatie, zal worden afgesloten met een internationaal congres, 4 en 5 november 2014 op de SMU campus. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Professor Dr Tang Tianhao.

In nauwe samenwerking met de SMU en de Nederlandse kenniskringleden, waarvan een aantal reeds een intentie tot samenwerking hebben ondertekend, wordt er zoveel mogelijk digitaal met elkaar gecommuniceerd om snel resultaten te boeken. Om een kijkje te nemen hoe dit in zijn werk gaat, kunt u op de WFL portal inloggen met:

ID: guest3
PW: guest

Naast de formele zaken zijn er tijdens dit tweede bezoek van een Nederlandse delegatie in Shanghai ook een aantal praktische zaken gerealiseerd. Zo heeft Ramses Alma, van AMC T&T, een aantal presentaties verzorgd voor de SMU staf en studenten en heeft Bart Daalhuisen, van AMC T&T, de WFL Portal onder de aandacht gebracht en d.m.v. workshops ervoor gezorgd, dat nu ook de Chinese teamleden met de WFL Portal overweg kunnen. Het beoogde toekomstige onderwijs zal voornamelijk gerealiseerd worden met behulp van een digitale leeromgeving, als onderdeel van de WFL.

Wanneer er nog partners willen aansluiten in dit project vanuit; onderwijs, onderzoek en/of industrie, kan dat door met ons contact op te nemen via: info@amccentre.nl.

Voor een aantal foto’s behorend bij het nieuwsitem, kunt u kijken op de website van het AMC Info Centre.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre