Dinsdag 24 september werd bij Verebus Engineering een AMC verdiepingssessie gehouden.


Datum: Monday, October 28, 2019 11:56 AM

photos/Verebus3.jpg
photos/Verebus22.jpg

Dinsdag 24 september werd bij Verebus Engineering een AMC verdiepingssessie gehouden naar aanleiding van de presentatie die André Römer tijdens het seminar AMC 2018 heeft gehouden.

Procentueel gezien werd de presentatie van André Römer het hoogste gewaardeerd, v.w.b. de interesse, om een verdere verdieping over de inhoud te geven. Verebus Engineering pakte dit op en organiseerde dinsdag 24 september zelfs een miniseminar S1000D.

De bijeenkomst begon met een lunch gevolgd door een welkomstwoord van John Stavenuiter (AMC Centre) en Pieter van Breugel (Verebus). Daarna volgden presentaties van Hans Mulder en Dirk Wijngaard van Verebus, waarna er een koffiepauze was. Na de break volgden Arnold van Winden en Gerke Mulder, respectievelijk van Fokker Aerostructures en de Defensie Materieel Organisatie. Gerke Mulder, als voorzitter S1000D Defence Interest Group deed een beroep op het publiek om deel te nemen aan deze groep ter versterking van de positie van de Nederlandse defensie-industrie.

Na afloop van de presentaties was er een paneldiscussie en een borrel.

 

Er waren 45 deelnemers bij dit miniseminar aanwezig en het was zeker de moeite waard. De middag was goed georganiseerd en de presentaties waren zeer interessant.

Met dank aan Verebus Engeneering voor het programma wat ons allen meer inzicht heeft gegeven in de S1000D problematiek.

Voor meer informatie over de presentaties bij Joyce Riekerk: j.riekerk@verebus.nl.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre